RETOURNEREN
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien er 14 dagen verstreken zijn na aankoop van uw product vervalt het recht op geld teruggave. Wanneer u uw pakket retoured nadat de 14 dagen zijn verstreken sturen wij u het pakket terug.


De kosten voor het retourneren van de bestelde producten van u thuis naar Menstorm zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Menstorm geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met Menstorm op te nemen via de e-mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd op de oorspronkelijke betaalmethode (Of anders) indien u dat hebt aangegeven.

UITZONDERINGEN

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. Wanneer de herroepingstermijn is afgelopen (14 dagen na ontvangst van uw bestelling)

Als u een artikel verzendt dat hoger is dan €50, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. Wij kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen. De standaard verzendkosten om een bestelling terug te sturen bedraagt tussen de €4,00,- en €12,- dit bedrag verschilt per postkantoor. Kosten voor traceerbare verzendservice verschilt per postkantoor.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring via de e-mail: info@menstorm.com op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt een modelformulier voor herroeping ook van onze website downloaden.

U dient uw producten retour te sturen naar het onderstaande retouradres:

MENSTORM

Neerloopweg 3 A5
4814 RS Breda, Nederland

KVK: 73234664

BTW nummer: NL002364613B65

 

 

Morgen in huis
Niet goed, Geld terug
Kwaliteitsgarantie
Veilig afrekenen
Winkelwagen cart 0
You have successfully subscribed!